LJILJANA ŠARAC VAM PREDSTAVLJA

LJILJANA ŠARAC VAM PREDSTAVLJA

ZA POČETAK

Pisac nije izolovano ostrvo, mada se neki baš trude da budu Robinzoni. Taj put i pristup nisu ni prirodni, ni poželjni. Srećom, slučajevi su sporadični! Ukoliko neki ne žele da pomognu, ili sve oko sebe gledaju sa visine, ne znači (ni po čemu) da vrede više.

Nagledala sam se tih ,,sa drugog sprata”. I kada sam shvatila njihove niske pobude, više mi uopšte nije bilo bitno kako pišu. Zalud im (za svagda) sva slatkorečivost i blagoglagoljivost kada su im duše sive.

No, svaka ptica svome jatu. Niko nas bičem ne tera da budemo uz one koji nam ne odgovaraju ni po senzibilitetu, po ophođenju, ni po čovečnosti.

Njih ostavljam nekom višem sudu!

Mnogo lepši i znatno češći jesu primeri okupljanja oko pisaca, književnih klubova, promocija knjiga… Tada sve vrca od dobre energije i priča koje žele da budu ispričane, utisaka koji bi da budu razmenjeni!

Najslađi su trenuci posle zvaničnog dela gostovanja, kada se pisac i publika opuste i upuste u zanimljive razgovore. Nekada to druženje zna da traje koliko i oficijelni deo!

Sujete su očekivana pojava kod snažnih individua, ali valja da budu dozirane u  razumnoj meri. Srećni su oni koji umeju da se raduju svojim, ali i tuđim uspesima! Da bi ti pomogli – pomozi i ti. Da bi se čulo o tvom radu, pomozi da se čuje za tuđi! Hajde da se okupljamo, a ne sukobljavamo!

S vremenom sam stekla brojne poznanike i prijatelje među pesnicima i piscima, umetnicima svih vrsta. Oplemenili su i obogatili moj svet!

Stoga želim da razmenjujemo dobru energiju i da vas na svom sajtu upoznam sa njima!

Okupljaćemo se na ovoj stranici Ljiljana Šarac vam predstavlja i praviti žurke uz stihove, priče, neobične junake i citate iz dela autora koji su knjige objavili i promovisali, ili još nisu, pa to čine čine na društvenim mrežama, svojim stranicama i sajtovima.

Uživajte sa nama!

Napijte se na izvoru lepe reči i novih ideja.

Dosadila su stalno ista lica na svim medijima. Mi nudimo osveženje u želji da pokažemo kako ima još izuzetnih ljudi koji zaslužuju da im se pruži prilika.

Hajde da se družimo!

Neka se dobre priče šire!

1 thought on “LJILJANA ŠARAC VAM PREDSTAVLJA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *