SAJAM KNJIGA 2019.

NOVOSTI

Knjige Ljiljane Šarac na Sajmu knjiga u NišuGODINA JUBILEJA

Po peti put na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Sajam knjiga 2019.

Na štandu svoje Izdavačke kuće Evro Book Ljiljana Šarac je predstavila najnoviji roman ,,,Stariji”. To je njena peta knjiga iza koje je stao ovaj renomirani izdavač koji je 2019, proslavio trideset godina kontinuiranog rada.

Tako su i Evro Book i Ljiljana ove godine obeležili zajedničke jubileje – tri decenije rada i pola decenije postojanja i napretka na srpskoj književnoj sceni! Šezdeset četvrti sajam knjiga bio je najbolje mesto da se to promoviše, obeleži i proslavi!

Dva su izložbena prostora bila dostupna ljubiteljima lepe reči, kada su izdanja Evra u pitanju – u Halama 1 i 4.

Dana 23.10.2019. uz sjajnu najavu i fenomenalnu posećenost gospođa Šarac je na štandu Evro Booka u Hali 1 potpisivala svoje knjige:

,,To je kruna mog jednogodišnjeg rada. Trenutak koji svako od pisaca sa nestrpljenjem očekuje. Svi živimo za susret sa poštovaocima svojih dela. Sajamski dani su najbolji primer kako knjige spajaju ljude!”, rekla nam je autorka.

Dva sata su prošla kao tren u priči, smehu, poljupcima, srdačnim zagrljajima i pisanju posveta ljubiteljima njene reči.

Divno je što je interesovanje bilo podjednako za sve njene romane. Oni žive, traju i zahvaljujući iskrenim preporukama stiču nove ljubitelje.

Sajam knjiga 2019.

Tako pažnju i dalje privlači priča o Prokletoj Jerini iz Ljiljaninog prvenca ,,Opet sam te sanjao”.

Đorđe Karađorđević već ceo vek intrigira, pa i roman ,,Gde sam to pogrešila?” neprekidno privlači pažnju u kome je on jedan od glavnih junaka.

Najblagorodnija, najlepša, najpožrtvovanija srpska princeza Jelena Karađorđević je strpljivo čekala da neko ispriča njenu priču. Kako joj je roman ,,Zid tajni” otvorio put do naše javnosti, ona osvaja neprekidno simpatije čitalaca i budi radoznalost da se o njoj sazna još ponešto.

,,Starija” nekako ide u paru sa romanom ,,Stariji”, pa su ova dva intrigantna, porodična ljubavna romana odlično prodavana na ovogodišnjem sajmu. Romani nisu samo intimna priča o Nadici i Milanu, već su slika našeg vremena. Oni su psihološka i socijalan studija fenomena u društvu čiji smo svedoci, datih na suptilan, romantičan način.

Sajam knjiga 2019.

Uz podršku dece i roditelja iz škole, članova porodice, prijateljica sa društvenih mreža, već ustaljene čitateljske publike čije je poverenje stekla, autorka je provela još jedno zvezdano veče pod svetlucavom kupolom sajma.

Počinju da se ostvaruju reči slogana koji je uzela da oslikava njene želje, trud i nade: Neka se priča širi. Sajamski dani su pokazali da se to dešava svakodnevno.

Romani Ljiljane Šarac kreću na svoj put, započinjući vlastiti život, a priča se polako, ali sigurno širi i pušta svoje korenje…

 

Sajam knjiga 2019.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *